Kostbaarhedenverzekering

Antieke sieraden die u geérfd heeft en wel graag wilt dragen. Op pad gaan met uw fotoapparatuur. Of uw muziekinstrument(en) die u regelmatig met u meeneemt. Dan is de kostbaarhedenverzekering een aanrader.

Wist u dat uw inboedelverzekering beperkingen kent als het gaat om vergoedingen voor 'kostbaarheden' ? Met een kostbaarhedenverzekering heeft u een uitgebreide dekking, zelfs als u ermee de deur uit gaat of op vakantie. Uw kostbare bezittingen zijn deze financiële bescherming waard!

Met een verzekering als deze betekent het natuurlijk nog steeds niet, dat u uw spullen onbeheerd kunt achterlaten. Dat begrijpt u. Van uw kant wordt ook enige zorg verwacht.

Kenmerken van de kostbaarhedenverzekering:

  • Dekking tegen van alle van buiten komende onheilen.
  • In principe geen eigen risico.
  • Binnen 3 jaar geen afschrijving op de waarde.
  • Vlotte, correcte en coulante schadebehandeling.
  • Maatwerk in overleg mogelijk.

Verzekerd bedrag en premie

Het verzekerde bedrag wordt vastgesteld aan de hand van een recente aankoopnota of taxatierapport. Hierdoor heeft u een verzekering op basis van 'vaste taxatie'. Dit heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Het is aan te bevelen om iedere 3 jaar een hertaxatie te laten verrichten, zodat de 'vaste taxatie' kan worden gecontinueerd. Uw premie is afhankelijk van het verzekerde bedrag.

Voor uw dure sport- of hobbyuitrusting, kunt u hier terecht.

Emotionele schade kunt u niet verzekeren, financiële schade wel. Klik hieronder voor uw mogelijkheden!


Meer informatie


U wilt de mogelijkheden persoonlijk bespreken? Klik hieronder om een afspraak te maken.